Fulgi de umplere, fulgi de ambalare, ambalaj biodegradabil, fulgi de amidon, spumă protectoare eco -  îl poți găsi sub numeroase denumiri, dar noi îl numim Greenfill.

Fulgii de umplere biodegradabili Greenfill este o marcă înregistrată, obținută după o procedură îndelungată de cercetare-dezvoltare. Este un material de ambalare complet natural, pe bază de amidon din plante. Greenfill este fabricat în România, în județul Cluj, satul Mera.

Am creat Greenfill din dorința de a reduce amprenta ecologică a fiecărui pachet expediat. De aceea considerăm important ca acest produs să fie fabricat local, să reducem cât mai mult și costurile și amprenta de CO2 a transportului.

Într-o rază de 200 de km
oferim transport gratuit!

Amcopack
Partener în ambalare

Greenfill este produs de firma Amcopack Srl. din Mera, jud. Cluj.
Amcopack este filiala română a firmei AMCO Kft din Ungaria.

Compania AMCO în Ungaria este distribuitorul cel mai important de mașini și materiale de ambalare, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu. AMCO se mândrește cu gama de produse cea mai vastă din industria ambalării din Ungaria, de la mașini simple manuale și până la linii de ambalare complexe, automatizate.

În 2020 AMCO a deschis filiala din Mera penru a introduce pe piață primul brand de fulgi de ambalare eco produs în România: Greenfill.

Descarcă catalogul AMCO

Valorile noastre

Sustenabilitate

Transparență

Sprijinirea afacerilor
mici și mijlocii

Clienții noștri beneficiază de consultanță gratuită și de suport profesionist în definirea celor mai optime soluții de ambalare. Acordăm o atenție specială firmelor mici și mijlocii, iar prin serviciile noastre le asigurăm un nivel ridicat de competitivitate față de marile companii multinaționale.